hej då för den här bloggen !

ska sluta blogga nu :(, dt tar jusst nu på min tid gjorde en ny men glömmnde lösenordet men äsh shiitit !
puss kommer sakna er !


XoXo Linda.R

Lady Gaga ft. Akon & O'Donis - Just Dance
älskar låten blev beronde av den, och första gången jag lyssna på den blev jag typ kääääär i den ! ;)uppdatering från dagboken i holland... lite sen !

hej bloggen jag skriver ner  allt från min dagbok jag skrev lite i holland, men jag är trött efterssom jag var uppe hela kvällen asså jag dygna med en ,shiit har sovit nu när ja kom hem i flera timmar men kan fortf sova om :S,
aja nu ska jag typ fixa en sak,
jo och ni undrar vf jag hade dagbok så kunde jag skriva ner allt i den ist för att blogga hela dagarnainne jag var ,mest ute :)

ciao så länge !Bra träning för din hälsa och kropp !

1.  Mage "CYKELN"
Ligg ner på rygg och placera händerna lätt bakom nacken som stöd. Pressa ländryggen mot golvet samtidigt som du lyfter upp överkroppen och roterar vänster sidas axel mot höger sidas knä. Gå långsamt tillbaka till utgångsläget som är precis innan överkroppen vilar mot underlaget. Växla varannan höger respektive vänster ben. Upprepa så många gånger du orkar.2. 
Ben "UTFALLET"  Inta god hållning och fötterna i en höftbred position. Ta ett kliv framåt och sjunk ner till 90 grader eller strax under i främre knät. Tryck sedan ifrån med det främre benet och återgå till utgångspositionen. Växla varannan höger respektive vänster ben. Upprepa så många gånger du orkar.3.  Armar "ARMHÄVNINGEN"

Lägg dig platt på golvet. Placera händerna i höjd med mellersta delen av bröstet. Se till att händerna är under armbågarna. Tryck dig upp tills du har raka eller lätt böjda armbågsleder, sänk sedan långsamt tillbaka tills du är strax ovan golvet. Tänk på att ha naveln indragen mot ryggraden (gör midjan så smal som möjligt) så att core-muskulaturen aktiveras. Håll huvudet, nacken, ryggen och höfterna i linje. Upprepa så många gånger du orkar. Börja med att göra armhävningarna på knä för att sedan övergå till vanliga armhävningar när du blir starkare.

4.  Rygg "FÄLLKNIVEN"

Lägg dig platt på rygg med händerna efter sidan. Ha en neutral svank och hitta en aktiv bålstabilitet. (Dra in naveln mot ryggraden och gör midjan så smal som möjligt, för att aktivera core-muskulaturen.) Lyft sedan benen växelvis så långt upp det går tills du har ungefär 90 graders vinkel i höftleden. Blir det för tungt eller om du har begränsad rörlighet, böj knät.

5.  Rumpa "RUMPLYFTET"

Ställ dig på knä med händerna i golvet. Dra in naveln mot ryggraden och gör midjan så smal som möjligt så att core-
muskulaturen aktiveras. Lyft ena benet uppåt tills det pekar rakt upp mot taket, håll knät böjt i 90 grader. Gå tillbaka till utgångsposition. Upprepa så många gånger du orkar. Öka belastningen successivt genom att lägga på vikter runt anklarna.

6.  Bröst "HÅLLNINGS-FIXAREN"


Sätt dig på en stol eller gymboll med fötterna i höftbredd och armbågarna tryckta mot sidorna. Vänd handflatorna uppåt, rikta tummarna bakåt, andas in och öppna upp bröstkorgen. Andas ut och krök

Av Monika DungerFoto Getty Images, Anna ÅgrenPublicerad2008-08-07 13:55

ha kul med träningen /use color xD
bildredigerare : Linda/ pplush.blogg.se
.
  

im in holland !

hej bloggen !
jo ar i holland i tre dagar till haller mig inte sa uppdaterad men
dt har hant en ganska mkt men orkar inte skriva ner allt just nu ska kolla pa film just nu !
dom har inte svenska bokstaver sa dt ar lite jobbigt '...
aja vi har hyrt typ 20 filmer sen sa har jag kopt en varsin fin present till felicia och sabina,

aja skriver med

XoXo .Linda


sry !

hej bloggen har tagit paus ett tag utan att säga d :O,
förlåt förlåt !
men ska kanske börja blogga igen...
mn aja sen så kanske jag ska ta bor bloggen och börja blogga med sabina&felicia KANSKE... vi får se ^^
aja jag har handlat jätte mycket och kameran har inget batteri och pappa är bortrest och har tagit laddaren till baterien så jag kan väll inte ladda upp några bilder från den...
och det går inte sätta in andra batterier :S :/...
jaja sen så är min kamera så jävla dålig !
och inget minne finns kvar för att min mobil är fullpropat med bilder :Ö,


jag ska ta paus lite till sen så börjar jag blogga igen och mer om mode !
och om ni undrar vf så kmr pallar jag inte och hinner aldrig ;)
men snart gör jag dt :D§§§XoXo Linda <3

RSS 2.0